В окупованому Сніжному на копанці загинули три людини. У Шахтарському районі під завалами у виробці шукають двох живих

У квазіутворенні "ДНР" повідомили про два трагічні випадки, що сталися на копанках у Сніжному і Шахтарському районі. Інформація про це є у зведенні "МНС ДНР" за 15 травня.

"14.05.2023 р. Сніжне, відкрита територія, несанкціонована гірнича виробка - загибель трьох осіб", - ідеться в повідомленні з уточненням, що загиблі: чоловіки 1983 р.н., 2004 р.н., 1992 р.н.

Також наголошується, що "гірничорятувальники", які прибули, здійснили контроль складу рудникової атмосфери та відбір проб повітря, за результатами відбору перевищень допустимих концентрацій хімічних речовин не виявлено.

"На момент прибуття гірничорятувальників загиблі перебували на поверхні. Причина загибелі встановлюється", - повідомили в "МНС ДНР".

Крім того, повідомляється про інший випадок, вочевидь, у "легальній" копанці в Шахтарському районі, де третій день проводять "рятувальну операцію з розчищення завалів у гірничій виробці в Шахтарському районі, де перебувають двоє людей".

"У суботу двоє чоловіків 1987 і 1986 років народження опинилися під завалами внаслідок обвалу ґрунту в гірничій виробці в Шахтарському районі", - пишуть "рятувальники", яким учора вдалося вибрати 11 метрів породи.

"Аварійно-рятувальні роботи тривають, наразі селекторним зв'язком вдалося з'ясувати, що чоловіки живі, їхній стан розцінюють як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті