В одне із селищ Первомайська на Луганщині прилетіла ракета HIMARS - детонують боєприпаси

В окуповане селище Молодіжне, що належить до Первомайська Луганської області, прилетіла ракета HIMARS рано вранці 8 травня. Про це з посиланням на Спільний центр контролю і координації (СЦКК) повідомили сепаратистські ЗМІ, а також місцеві пабліки 8 травня.

"Зафіксовано обстріл: 03:00 по населеному пункту Молодіжне із застосуванням РСЗВ HIMARS (одна ракета), – ідеться в повідомленні сепаратистів. – Інформація про постраждалих і пошкодження уточнюється".

"Мешканці Первомайська, Калинового та Золотого сьогодні зранку споглядали чудовий салют", – пише Телеграм-канал "Кадіївка (Стаханов)".

У місцевих пабліках уточнюється, що внаслідок прильоту довго детонували боєприпаси.

Раніше влада "ЛНР" повідомила про чотири нові прильоти HIMARS у Рубіжне 6 травня і показала фото з попереднього прильоту – нібито по гаражах.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті