У Києві спостерігається сильне задимлення повітря – МВС (ФОТО)

У столиці України спостерігається сильне задимлення повітря зранку 2 вересня. Про це повідомило МВС України у своєму Телеграм-каналі 2 вересня о 9:24.

"Зараз у Києві спостерігається сильне задимлення повітря, – сказано в повідомленні. – Це задимлення спричинено пожежею у Київській області, а саме у с. Соснівка Вишгородського району, де триває ліквідація одного осередку торф’яної пожежі".

Підкреслюється, що ситуація ускладнюється сезонним явищем – метеорологічною димкою (накопиченням та утриманням шкідливих домішок у приземному шарі повітря).

"Нагадуємо, до поліпшення ситуації зі станом повітря рекомендовано: закрити вікна вдома; не виходити зайвий раз на вулицю;якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум" – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в разі задишки, кашлю або безсоння необхідно звернутися до лікаря; у разі виявлення осередків загоряння телефонувати до Служби порятунку 101.

Раніше повідомлялось, що на Київщині зафіксували декілька займань торф'яників і лісової підстилки.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті