У Сєвєродонецьку небезпечно й майже неможливо виходити на зв'язок з вільною Україною: окупанти дізнались про всі місця, де "пробивався" зв’язок

В окупованому Сєвєродонецьку майже зникла можливість виходити на зв'язок з вільною територією України – окупанти й колаборанти дізнались про всі місця, в яких "пробивався" зв’язок. Про це повідомив начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк в ефірі "КИЇВ24 live" 2 червня.

"Людям все більше стає небезпечно виходити на зв'язок. Якщо можна було там десь з дахів багатоповерхівок впіймати сигнал, то всі місця по місту, майже всі відомі окупантам та колаборантам, – сказав Стрюк. – Людей ганяють, відстежують, і намагаються всіляко придушити, так скажемо, цей єдиний вихід для зв’язку з рідними, для зв’язку з вільною територією України".

Уточнюється, що окупанти намагаються демонструвати місцевому населенню оптимістичні настрої, підкреслюючи, що "…вони там надовго". Проте більшість колаборантів вже повивозила свої сім’ї до Луганська.

Раніше повідомлялось, що в захопленому росіянами Сєвєродонецьку погіршилась епідеміологічна ситуація: багатоповерхівки окупували гризуни.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті