У Росії розвивається "спеціальна водна операція"

РосЗМІ сьогодні, 11 квітня, повідомляють про підйом води в річці Томь у Новокузнецьку. Про це пише ТГК Brief.

"Вода піднімається в річці Томь у Новокузнецьку - рівень уже сягнув 530 см, до критичної позначки залишається метр, у міській адміністрації. Із трьох районів уже почали евакуювати маломобільних громадян, усі служби приведені в режим підвищеної готовності", - ідеться в повідомленні.

Також у Курганській області з 8 квітня введено режим НС через паводок. Вода в річці Тобол в області продовжує підніматися. Станом на 11 квітня, у Цілинному, Звіриноголівському, Каргапільському та Мишкінському округах в 11 населених пунктах залишаються затопленими 178 житлових будинків, 284 присадибні ділянки, один низьководний міст і вісім ділянок автомобільних доріг.

За даними на ранок 11 квітня, у 17 пунктах тимчасового розміщення (ПВР) перебувають 818 осіб, зокрема 222 дитини. Загалом евакуйовано 6267 осіб.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті