У росії придумали черговий привід для зриву зернової угоди

У росії заявили про призупинення зернової угоди через нещодавню атаку надводними дронами Чорноморського флоту у Севастополі. Про це йдеться у заяві, опублікованій у телеграм-каналі Міноборони РФ.

"Проведений аналіз маршруту руху українських безекіпажних катерів показав, що всі їх запустили з акваторії порту Одеса, визначеного для реалізації «чорноморської ініціативи». Їхнє розгортання було здійснено в районі гуманітарного коридору, також задіяного для вивезення сільськогосподарської продукції з портів України. Терористичні акції київського режиму ставлять під загрозу чергове продовження «зернової угоди» після 18 травня ц.р", - скаржаться у Міноборони РФ.

Як повідомлялося раніше, у Севастополі в ніч на 24 квітня відбивали атаку надводних дронів

 

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті