У роботі сервісів "ПриватБанку" стався масштабний збій

У суботу, 29 квітня, у роботі сервісів "ПриватБанку" стався масштабний збій. Одним із перших про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

"Спостерігаємо проблеми під час оплати нашими картами в терміналах Привату, під час зняття готівки в банкоматах Привату, під час p2p на Приват. Напевно, збій у ПриватБанку", - повідомив він.

Представники банку вже підтвердили проблему і повідомили, що працюють над її усуненням. Однак зазначили - проблема, найімовірніше, не з їхнього боку.

"Щойно був у супермаркеті, де стоять термінали не ПриватБанку, там ситуація така сама. У чому причина збою авторизації, то попередньо це на стороні платіжних систем, але ми зараз розбираємося. Є багато скарг на Mastercard, зараз ми розбираємося і контактуємо, щоб зрозуміти, на чиєму боці проблема з авторизацією", - заявив у коментарі "Суспільному" прессекретар "ПриватБанку" Олег Серга.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року "ПриватБанк" збільшив ліміти на переведення в готівку в банкоматах.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті