У Мережі з'явилося відео останніх секунд життя пропагандиста Владлена Татарського

У мережі оприлюднили відео, на якому можна помітити останню мить перед вибухом на вечорі колаборанта та російського пропагандиста Владлєна Татарського в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляють російські Телеграм - канали. 

На відео є момент вручення Татарському статуетки, яка, як вважають російські силовики пізніше вибухнула.

При цьому на кадрах можна побачити і затриману Дар'ю Трепову, яку звинувачують у підриві кафе. Вона знаходилася всередині приміщення, коли стався вибух.

Як повідомлялося, російські пропагандисти заявили, що у Санкт-Петербурзі затримали 26-річну Дар'ю Трепову, яку підозрюють у причетності до вбивства колаборанта та пропагандиста Владлена Татарського.

Нагадаємо, 2 квітня у Санкт-Петербурзі під час вибуху у кафе загинув Z-військор Владлен Татарський. За попередніми даними, вибухнула статуетка, яку на зустріч із Татарським принесла невідома дівчина.

Владлен Татарський (Максим Фомін) – уродженець Макіївки Донецької області. 2011 року був засуджений за пограбування банку. У 2014 році втік з колонії. Потім його знову було засуджено вже в так званій "ДНР", але отримав "помилування" від Олександра Захарченка, і став "військором "ДНР".

Відомий у тому числі заявою "Всіх вб'ємо, всіх пограбуємо. Усе як ми любимо"

Ліквідований у Санкт-Петербурзі (РФ) під час "зустрічі з читачами" 2 квітня 2023 року.

 

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті