Підозрювану у вбивстві Z-військора Татарського затримано - росЗМІ

Мешканка Санкт-Петербурга Дар'я Трепова затримана за підозрою у вбивстві Z-військора Владлена Татарського. Про це повідомило російському "Інтерфаксу" інформоване джерело.

За підозрою у вбивстві Татарського затримано Дар'ю Трепову, 1997 року народження, її доставили до слідчого, сказав співрозмовник агентства. За його словами, слідство має підстави вважати, що Трепова принесла в кафе коробку з бюстом Татарського, в який було вмонтовано вибуховий пристрій.

Як повідомляється, "Інтерфакс" поки не має офіційного підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо, 2 квітня у Санкт-Петербурзі під час вибуху у кафе загинув Z-військор Владлен Татарський. За попередніми даними, вибухнула статуетка, яку на зустріч із Татарським принесла невідома дівчина.

Владлен Татарський (Максим Фомін) – уродженець Макіївки Донецької області. 2011 року був засуджений за пограбування банку. У 2014 році втік з колонії. Потім його знову було засуджено вже в так званій "ДНР", але отримав "помилування" від Олександра Захарченка, і став "військором "ДНР".

Відомий у тому числі заявою "Всіх вб'ємо, всіх пограбуємо. Усе як ми любимо"

Ліквідований у Санкт-Петербурзі (РФ) під час "зустрічі з читачами" 2 квітня 2023 року.

Як повідомлялося, у мережі показали момент вручення Z-військорові Татарському статуетки, що вбила його. 

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті