У Лисичанську під час оформлення паспорта РФ окупанти одразу видають повістку - Лисогор

У тимчасово окупованому Лисичанську на Луганщині окупаційна влада видає повістки чоловікам разом із відновленням обліку при отриманні документів російського зразка. Про це повідомив у Телеграм очільник Луганської ОВА Артем Лисогор 21 січня.

"При необхідності оформити паспорт рф у так званій "лнр" постановка на військовий облік в чоловіків є обов’язковою. Подорожі до військкомату не оминути", - зазначає очільник Луганскої ОВА. 

Нагадаємо, на окупованих територіях Луганщини чоловікам погрожують штрафами, якщо вони добровільно не з’являться до військкоматів.

Як повідомлялося, окупанти видали новий "наказ" про взяття на військовий облік юнаків у "ЛНР".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті