У Кремлі визнали, що путін не ображається на "божевільного сучого сина" на свою адресу

Путін не образився на слова президента США Джо Байдена, який назвав російського диктатора "божевільним сучим сином". Про це заявив прессекретар Кремля Дмитро Пєсков російському пропагандистському каналу 22 лютого.

"Зрозуміло, що пан Байден демонструє на догоду внутрішньополітичним інтересам поведінку в стилі голівудського ковбоя... Подібні хамські заяви з вуст глави держави США навряд чи здатні вразити главу іншої держави, тим більше президента Путіна. Але це є ганьбою для самої країни. Я маю на увазі США", - сказав Пєсков.

За його словами, Байдену "має бути соромно використовувати таку лексику щодо Путіна".

Раніше повідомлялося, що Байден назвав дві найбільші проблеми для людства: "божевільного сучого сина" Путіна і значну загрозу зміни клімату.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті