У G7 озвучили, коли введуть заборону на імпорт алмазів із РФ і російських алмазів, оброблених у третіх країнах

Країни "Великої Сімки" введуть заборону на імпорт алмазів із росії з 1 січня. Про це повідомляється в комюніке онлайн-зустрічі лідерів країн "Великої Сімки", що відбулася 6 грудня, пише "DW Главное".

"Згідно з документом, обмеження на імпорт алмазів, видобутих або перероблених у РФ, набудуть чинності з 1 січня 2024 року. Заборона на імпорт російських алмазів, оброблених у третіх країнах, почне поступово набувати чинності з 1 березня та остаточно запрацює з вересня", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що G7 також має намір посилити контроль за дотриманням стелі цін на російську нафту і обходом санкцій.

"Лідери "сімки" зазначають, що РФ повинна буде заплатити за завдані Україні збитки, які зараз оцінюють у 400 млрд доларів", - пише видання.

Раніше повідомлялося, що Зеленський звернувся до лідерів G7 та оборонних компаній США.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті