У Франкфурті охоронець готелю жорстоко побив солдата ЗСУ, який прийшов до бару в українській військовій формі

Охоронець у Франкфурті жорстоко побив солдата ЗСУ, який прийшов до бару готелю в українській військовій формі. Про це повідомляє Телеграм-канал BILD на русском.

Інцидент стався у готелі Roomers у Франкфурті-на-Майні. Повідомлення про бійку спочатку з'явилося у групі «Українці у Фракфурті-на-Майні» у Facebоok, згодом інформацію підтвердив генконсул України у Франкфурті Вадим Костюк. З його слів, український військовий приїхав до Німеччини на реабілітацію після поранення.

«За нашою інформацією, у п'ятницю ввечері наш військовий зайшов в уніформі до бару готелю після свого відвідування [реабілітації]. Після кількох зауважень з боку персоналу та охорони готелю про невідповідність його дрес-коду сталася суперечка, а потім бійка після спроби з боку охоронця, представника народів Кавказу, вивести нашого бійця», - розповів генконсул.

Українського військового, як повідомляє видання «Новинарня», госпіталізували з переломом щелепи та струсом мозку. У вівторок, 14 березня, він має провести операцію.

Поліція вже отримала інформацію про інцидент у готелі, наразі правоохоронці намагаються отримати записи із камер відеоспостереження, - зазначається у повідомленні.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті