У Білорусі за наклейку на авто з портретом Віктора Цоя заарештували жителя Гомеля: "Хотів змін - отримуй 15 діб"

Жителя Гомеля (Білорусь) заарештували на 15 діб за наклейку з портретом Віктора Цоя і цитатою з пісні "Перемен". Про це пише місцевий Телеграм-канал "Ближче к звездам. Гомель", який, за даними білоруських ЗМІ, контролюється місцевою поліцією.

На машині затриманого чоловіка була наклейка із зображенням Віктора Цоя і цитатою з його пісні: "Мы ждем перемен". До машини жителя Гомеля під'їхав автобус силовиків, з нього вийшла група чоловіків у масках і одягла на власника авто кайданки.

"Маючи хорошу автівку і роботу, наш "герой" розповсюджував екстремістські матеріали і чекав змін. Як у пісні Віктора Цоя, у житті нашого "героя" настали зміни", - пишуть автори каналу.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті