Трамп заявив, що у разі його перемоги на виборах США припинить допомогу іншим країнам

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що у разі переобрання чинного американського лідера Джо Байдена, у Сполучених Штатів "не буде шансів на перемогу" у третій світовій війні. Таку думку він висловив 24 лютого на конференції консервативних політичних дій, яка щорічно проходить у Вашингтоні, повідомляє ЛІГА.

"Незабаром ми програємо третю світову війну. Ми навіть не братимемо участі в ній, а програватимемо. Якщо Джо Байден виграє 2024 року, найгірше чекає США", – сказав Трамп.

Він зазначив, що нібито адміністрація Байдена спрямовує країну до "руйнування коротким шляхом" і тільки його уряд здатен щось змінити.

45-й президент США вкотре пообіцяв розв'язати проблему з нелегальними мігрантами та високою інфляцією. Водночас він назвав команду Байдена "тиранами", які "хочуть знищити країну".

Трамп натякнув, що за його президентства США можуть припинити надавати допомогу іншим країнам. Імовірно, Україні також.

"У перший день роботи адміністрації Трампа до всіх структур нашого уряду буде розіслано указ: відтепер Америка буде на першому, другому, третьому, четвертому і п'ятому місцях. Турбота про іноземні держави може бути на шостому місці або не бути зовсім", – резюмував він.

Нагадаємо, Трамп запропонував видавати допомогу Україні у війні проти росії у вигляді кредитів

Як повідомлялося, Трампа і двох його синів засудили до багатомільйонних штрафів у справі про шахрайство. 

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті