Тортури і примусове роздягання - в окупованому Криму ФСБ порушує права людини

В окупованому Криму російські загарбники чинять тиск на громадян України і порушують права людини. Про це 30 березня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"У деяких населених пунктах тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, російські загарбники продовжують чинити тиск на громадян України та порушувати права людини", - повідомили українські військові.

Зокрема, у Красноперекопську співробітники ФСБ займаються фільтрацією в рамках "активних контррозвідувальних заходів". Причому співробітники спецслужби вдаються до принизливих процедур - від примусового роздягання і до допитів із побоями цивільного населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рашисти посилили репресії проти кримських татар під приводом "боротьби з диверсантами".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті