Терапевт, невролог і психолог прийматимуть ВПО з Луганщини у Хмельницькому

Жителів Луганщини у Хмельницькому прийматимуть лікарі Червоного Хреста 7 червня. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 6 червня.

"7 червня у гуманітарному хабі Гірської громади в Хмельницькому прийматимуть лікарі Червоного Хреста, – сказано в повідомленні. – До складу мобільної медико-психологічної бригади увійдуть сімейний лікар, невролог, психолог".

Зазначається, що фахівці вимірюватимуть рівень цукру у крові (натще), артеріальний тиск, сатурацію крові та видаватимуть ліки.

Цей проект у Хмельницькій області спільно реалізують Норвезький Червоний Хрест та Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Всі послуги мобільні бригади надають за місцем розміщення внутрішньо переміщених осіб безоплатно, без попереднього запису.

Адреса: вул. Кам'янецька, 122.

Раніше повідомлялось, що в Закарпатській і Полтавській областях почали працювати хаби для дітей-переселенців з Луганської області.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті