Ще один помилуваний путіним зек повернувся з "СВО" і скоїв сексуальне насильство над 7-річною дівчинкою

Ув'язненого, який брав участь у війні в Україні й був помилуваний путіним, затримали в Курганській області РФ за дії сексуального характеру щодо учениці 1 класу. Про це повідомило видання ASTRA 11 березня. 

"У селищі Юргамиш затримали 32-річного учасника війни в Україні Івана Калініна. За версією слідства, 9 березня 2024 року чоловік вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо учениці першого класу. Порушено кримінальну справу", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що Калінін раніше був двічі судимий за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, грабіж і розбій. З місць позбавлення волі він завербувався в міноборони РФ. На війні в Україні чоловік пробув із травня до листопада 2023 року. Після цього Калінін був помилуваний путіним і повернувся додому. 

"Тепер за наругу над 7-річною дівчинкою йому загрожує від 12 до 20 років позбавлення волі", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Новосибірську "герой СВО", який займається "патріотичним вихованням", побив палицею 10-річну дитину "за невиконання наказів".

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті