У Новосибірську "герой СВО", який займається "патріотичним вихованням", побив палицею 10-річну дитину "за невиконання наказів"

"Герой СВО", який займається "патріотичним вихованням" дітей, побив палицею 10-річного хлопчика "за невиконання наказів" у російському Новосибірську. Про це з посиланням на матір дитини повідомили росЗМІ 7 березня.

"Данило Шарган керує в місті військово-спортивним центром "Альфа". Нині він військовий пенсіонер, "ветеран СВО" з двома відрядженнями. За його версією, на польових зборах хлопчик нібито отримав травми від колоди, бо впав. Однак сама дитина розповіла матері, що тренер бив його палицею по голові на очах у всіх групи за невиконання наказів", - сказано в одному з повідомлень.

"Я віддала сина з упевненістю, що все буде добре, виробляється дисципліна, військові навички", - каже жінка.

Зазначається, що після одного з польових виходів жінка забрала дитину зі штабу з розбитою головою, синцями на очах і синцями. Він розповів, що прапорщик за невиконання наказів бив його палицею по голові. Хлопчик перебуває в лікарні. Сам прапорщик стверджує, що дитина "вдарилася об колоду".

"Коли приходять батьки, я попереджаю, що у мене в полях шашличок не поїси", - сказав журналістам сам Шарган про свою "методику".

Раніше повідомлялося, що судимого за вбивство "героя СВО" в Новосибірську водять по школах як приклад і зразок для дітей.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті