Росіяни знову обстріляли Миколаїв. З РСЗВ «Ураган» атаковано портову інфраструктуру

Росіяни обстріляли Миколаїв сьогодні вночі, 14 серпня. Про це повідомив очільник обласної держадміністрації Віталій Кім, надав інформацію щодо ворожих обстрілів станом на 08:00 ранку.

"Вночі, 14 серпня, близько 02:00 ворог знову обстріляв обласний центр. Детальна інформація уточнюється", - написав він.
Також він додав, що, у Миколаєві, за інформацією оперативного командування «Південь», надвечір, 13 серпня, трьома реактивними снарядами системи залпового вогню «Ураган» атаковано портову інфраструктуру Миколаєва. Без жертв.
Також ввечері, 13 серпня, близько 20:00 Миколаїв зазнав обстрілів -  шістьма реактивними снарядами системи залпового вогню «Смерч» нанесено удар по житловим кварталам та промисловим об’єктам міста. Пошкоджень зазнали кілька будівель, поранення отримала одна цивільна особа.
Крім цього, у Миколаївському районі ввечері, 13 серпня, орієнтовно о 20:12 зафіксовано ворожий обстріл смт Первомайське Первомайської громади. Внаслідок якого пошкоджено магазин та житловий будинок. Постраждалих немає.
Вночі, 14 серпня, орієнтовно о 02:30 внаслідок обстрілів с.Галицинове Галицинівської громади пошкоджено господарські споруди. Постраждалих немає.
Також у Баштанському районі вчора, 13 серпня, орієнтовно о 12:30 були обстріли с. Широке Широківської громади. "Пошкоджено три житлових будинки та стадіон. Близько 14:00 обістріли були за межами с. Поляна. Близько 19:00 були обстріли за межами сіл Червна Долина та Поляна. Сьогодні, 14 серпня, близько 03:30 були обстріли по сільськогосподарським спорудам с. Широке. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, протягом минулої доби були обстріли територій смт Березнегувате, сіл Лепетиха та Кавказ.

У Первомайському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті