Росіяни побачили "високу явку" на виборах у неіснуючій Попасній, в руїнах якої лишається близько 200 людей з колишніх 22 тисяч

Звітуючи про "високу явку" на незаконних виборах путіна, росіяни заявили, що спостерігали її і в окупованій, повністю зруйнованій Попасній, де мешкає близько 200 людей і взагалі відсутні будь-які ознаки цивілізації. Про це заявила керівниця регіонального "виконкому Народного фронту в ЛНР" Анна Єременко, відповідне відео розмістили окупаційні ЗМІ 17 березня.

"Велика кількість дзвінків поступала з району Попасної. І зараз ми бачимо, що мешканці цього району показали велику явку", - заявила Єременко.

Вона також запевнила, що разом зі своєю командою особисто була "в районі Попасної". Щоправда, відео з її розповіддю записно в офісному приміщенні.

При цьому раніше повідомлялось, що в рештках того, що було Попасною, після окупації Луганщини живе не більше 200 людей - при тому, що до повномасштабного вторгнення РФ жило близько 22 тисяч.

Глава мінбуду РФ заявив, що Попасну відновлювати не варто.

Раніше також повідомлялось, що рашисти використовують Попасну як військову тилову базу для атак на Бахмутському напрямку.

Було опубліковано відео, яке демонструє: те, що колись було Попасною, перетворилось на жахливий пам’ятник війні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті