Російські "воєнкори" повідомляють, що путін підписав указ про звільнення генерала, який провалив наступ на Вугледар

Російські так звані "воєнкори" пишуть, що глава РФ путін підписав указ про низку кадрових призначень у Збройних силах, серед яких звільнення т.в.о. командувача Східного угруповання військ РФ генерала Рустама Мурадова.

"За моїми даними, 20 квітня 2023 р. Володимир Путін підписав указ про низку кадрових призначень у ЗС РФ. Серед інших від своєї посади звільнено відомого генерала Рустама Мурадова", - пише "воєнкор Котенок".

"Саме з цим воєначальником пов'язують нашу, м'яко кажучи, пробуксовку в районі Вугледара, оскільки виконати поставлені завдання в даному районі не вдалося, а ми зазнали серйозних втрат у живій силі і техніці. Палити свої колони на марші ще до їх розгортання в бойовий порядок, це треба вміти. Скажу, що академій закінчувати для цього не треба, як і мати на штанях генеральські лампаси", - прокоментував звільнення Мурадова російський пропагандист.

Він також повідомляє, що "тим же указом президента на пенсію відправлені генерали Дворніков, Журавльов і низка інших воєначальників".

Серед нових "тямущих" призначенців у повідомленні не згадуються конкретні прізвища, крім "десантника генерала" Теплинського.

Як повідомлялося, російські пропагандисти пишуть, що т.в.о. командувача Східного угруповання військ РФ, замість генерала Рустама Мурадова, призначено генерала Кузьменка.

Статті

Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Країна
12.04.2024
11:24

"Економічне бронювання" від мобілізації: "робота в білу" чи "податок на боягузтво"?

На одного воїна, який захищає Україну, має бути 8 осіб, які забезпечують економічно утримання цього воїна. Потрібно знаходити ті заходи та засоби, які можуть сприяти підняттю рівня економіки
Всі статті