РФ за минулу добу випустила по Херсонщині 510 снарядів. Є загиблий

За минулу добу противник здійснив 79 обстрілів, випустивши 510 снарядів з мінометів, артилерії, танків,  "Градів", БпЛА та авіації. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у своєму ттелеграм-каналі 3 вересня.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 6 - дістали поранення. По місту Херсон ворог випустив 14 снарядів", - написав Прокудін.

Також він повідомив, що російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області та релігійну споруду в Херсоні.

Нагадаємо, що 3 вересня росіяни вбили двох мирних жителів Донеччини.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті