Резніков і Остін обговорили безпекові пріоритети напередодні "Рамштайн-11"

Міністр оборони України Олексій Резніков провів переговори з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Про це 17 квітня повідомила пресслужба Пентагону і сам Остін у Twitter.

"Сьогодні я поговорив із моїм хорошим другом і українським колегою Олексієм Резніковим, щоб обговорити пріоритети напередодні зустрічі Контактної групи з питань оборони України (UDCG), яка відбудеться цього тижня в Німеччині", - заявив глава Пентагону.

Обидва міністри оборони пообіцяли підтримувати тісні контакти. А сам Остін додав, що Штати підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде потрібно.

"На цій зустрічі виповниться рік відтоді, як міністр Остін уперше скликав UDCG у Рамштайні для координації безпекової допомоги, яка наразі об'єднала близько п'ятдесяти країн на підтримку України", - додали у пресслужбі Пентагону.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна очікує ґрунтовних рішень від 11 зустрічі "Рамштайн".

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті