Рашисти вдарили по чотирьох великих містах Донецької області

У ніч на 31 серпня рашисти обстріляли 4 великих міста у Донецькій області: Слов'янськ, Краматорськ, Часів Яр та Курахове. Про це розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі.

"У Краматорську внаслідок ракетного удару пошкоджено щонайменше чотири багатоповерхівки у центральній частині міста. У Слов'янську - будинки за п'ятьма адресами.  У Часовому Яру під вогонь потрапили житловий сектор та промзона. Пошкоджені два багатоквартирні будинки.  У Кураховому росіяни поцілили в автостоянку — згоріли приватні автомобілі та  муніципальна техніка. Обсяги завданої шкоди встановлюємо", - розповів Павло Кириленко.

"Росіяни б'ють по цивільних цілях щодня — і робитимуть це й надалі. Кожен їхній обстріл міг би мати значно страшніші наслідки, якби мешканці постраждалих будинків не були вчасно евакуйовані. Саме завдяки своєчасній евакуації сьогоднішня ніч минула без жертв серед цивільного населення попри потужні ракетні удари  і значні руйнування", - додав він.

Як повідомлялося раніше, про обстріл Слов'янська розповів очільник міської військової адміністрації Вадим Лях

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті