Рашисти вщент знищили ракетою дитсадок у Торецьку – Кириленко (ФОТО)

У Торецьку Донецької області російські окупанти ракетним ударом повністю зруйнували дитячий садок 24 листопада. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі 24 листопада.

"Чергового ракетного удару завдали росіяни по Донеччині, цього разу по Торецьку, – написав Кириленко. – Російська ракета вщент знищила дитсадок "Мир".

Він уточнив, що з 24 лютого на Донеччині російські окупанти зруйнували та пошкодили 682 навчальних заклади, у тому числі 283 дитсадки та 298 шкіл.

"Вкотре прошу всіх жителів Донеччини, особливо прифронтових територій: виїжджайте з області, – написав також очільник ОВА. – Збережіть своє життя і життя своїх дітей – це зараз найважливіше! "

Раніше повідомлялось, що російські окупанти вдарили по житловому сектору Торецька і Часового Яру. Є поранені.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті