Путін заявив, що Захід "провокує" росію на удари по українських АЕС

Російський диктатор путін заявив, що Захід провокує росію на удари по атомних електростанціях України. Про це він сказав на Східному економічному форумі 12 вересня, - повідомляє The Moscow Time.

За його словами, йдеться про спецслужби Британії, які, як вважає путін, "вели підготовку українських диверсантів, які планували атаку на АЕС у росії".

"Вони взагалі розуміють, із чим вони грають? Вони що, провокують нас на якісь дії у відповідь щодо українських атомних об'єктів, електростанцій?" - цитує путіна ТАСС.

Диктатор заявив, що інформацію про участь британських інструкторів було отримано під час допитів "диверсантів українських спецслужб", яких захопила ФСБ під час спроби "завдати шкоди" одній із російських АЕС.

"Я вас запевняю, що це повна, абсолютна, чиста правда те, що я зараз сказав, - заявив путін. - Ці гаврики сидять у нас і свідчення дають".

Як повідомлялося, посійський диктатор путін заявив, що росія працює над створенням зброї "на нових фізичних принципах", яка в найближчому майбутньому забезпечить безпеку країни. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті