Путін запропонував новий варіант вирішення демографічної проблеми в РФ: росіянки мають народжувати по 7-8 дітей

Російський диктатор путін заявив, що росія зіткнулася зі "складними демографічними викликами", і щоб їх подолати, потрібно відроджувати "традиції багатодітності" в сім'ях. Про це путін сказав на пленарному засіданні так званого "Всесвітнього російського народного собору", який відбувся в режимі відеоконференції 28 листопада.

"У багатьох народів Росії зберігається традиція міцної, багатопоколінної сім'ї, де виховуються четверо, п'ятеро і більше дітей... Лише кілька поколінь тому - у бабусь, прабабусь нинішніх росіян - у сім'ях було по сім-вісім дітей, а то й більше. Давайте ці чудові традиції зберігати і відроджувати. Багатодітність, велика сім'я мають стати нормою, способом життя для всіх народів Росії", - сказав путін.

За його словами, вирішити демографічні проблеми тільки за допомогою грошей, пільг, соціальних виплат і допомог "неможливо". 

"Нацпроєкт "Демографія", який діє з 2018 року і коштує бюджету 4 трильйони рублів, поки виявився безсилим витягнути країну з демографічної ями", - пише опозиційне російське видання "The Moscow Times".

Раніше повідомлялося, що путін розповів про облаштування "русского мира после победы": "Росія - в авангарді формування більш справедливого світоустрою".

Раніше також повідомлялося, що у путіна анонсували проголошення ним промови в Кремлі про облаштування "русского мира после победы над Украиной".

Статті

Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Всі статті