Путін розповів про облаштування "русского мира после победы": "Россия - в авангарде формирования более справедливого мироустройства"

Російський диктатор путін заявив, що росія "перебуває в авангарді формування більш справедливого світоустрою". Про це він сказав на пленарному засіданні так званого "Всесвітнього російського народного собору", який відбувся в режимі відеоконференції 28 листопада, пишуть росЗМІ.

"Ми боремося зараз за свободу не тільки Росії, а й усього світу. Ми відкрито говоримо, що диктатура одного гегемона - ми бачимо це, всі зараз це бачать - старіє. Вона пішла, що називається, в рознос і просто небезпечна для оточуючих. Це вже зрозуміло всій світовій більшості. Але, повторю, саме наша країна перебуває зараз в авангарді формування більш справедливого світоустрою", - сказав путін.

Ось ще низка унікальних за своєю абсурдністю "тез" із заздалегідь розпіареної промови путіна:

- саме "русскій мір" неодноразово в історії перегороджував шлях тим, хто претендує на світове панування і винятковість, і без суверенної, сильної росії жоден міцний, стабільний світопорядок неможливий;

- сьогодні практично офіційною ідеологією західних правлячих еліт стали русофобія, інші форми расизму і неонацизму. Вони спрямовані не тільки проти росіянина, але проти всіх народів росії: татар, чеченців, аварців, тувинців, башкир, бурятів, якутів, осетин, євреїв, інгушів, марійців, алтайців. "Нас багато, всіх зараз я не назву", - наголосив щодо цього путін;

- різноманіття і єдність культур, традицій, мов, етносів росії не вкладаються в логіку західних расистів і колонізаторів, в їхню жорстоку схему тотального знеособлення, роз'єднання, придушення і експлуатації;

- росія веде битву за суверенітет і справедливість, яка має без жодного перебільшення національно-визвольний характер.

При цьому одна з тез путіна була цілком логічною: "Заходу в принципі не потрібна така велика і багатонаціональна країна як Росія". Бо багатовікова практика показує, що така країна - загроза і для самої себе, а не тільки для інших країн.

Раніше повідомлялося, що у путіна анонсували проголошення ним промови в Кремлі про облаштування "русского мира после победы над Украиной".

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті