Прикордонники знищили групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута

Українські прикордонники під час боїв за Бахмут в контратаці знищили групу "вагнерівців" у міській промзоні. Про це 11 березня повідомляє Державна прикордонна служба.

"Днями прикордонний підрозділ Луганського загону провів позиційний бій із ворожими силами в районі одного з промислових підприємств. Напередодні українські захисники витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу російські найманці закріпилися в одному з цехів і накопичували сили", - повідомили у ДПСУ.

Для того, щоб знищити супротивника, прикордонники влаштували засідку. У результаті, коли ворожі штурмовики з настанням темряви висувалися на передову, на них "чекав сюрприз".

"Для знищення осередку окупантів прикордонники завдали контрудару. Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до спорудження. У прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів та ліквідувала вагнерівців", - зазначили у Держпапері.

При цьому снайпери-прикордонники під час бою ліквідували шістьох окупантів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Бахмутом російські окупанти за добу втратили понад 220 людей, а також понад три сотні поранено.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті