Під Бахмутом за минулу добу російські окупанти втратили понад 220 людей, а також понад три сотні поранено - Череватий

У районі Бахмута російські окупанти втратили 535 людей за минулу добу, постачання міста зберігається, поранених воїнів вивозять. Про це в ефірі національного телемарафону 11 березня сказав речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

За його словами, весь тиждень під Бахмутом був таким же активним, як і попередній. За добу зафіксовано 157 обстрілів, 53 бойові зіткнення, росіяни втратили 221 людину вбитими та 314 пораненими.

"Робиться все можливе нашою логістикою, інженерами та командирами на місцях, щоб забезпечувати воїнів амуніцією, їжею, боєприпасами, медикаментами та переправляти поранених у безпечніші місця", — сказав Череватий.

Він зазначив, що якщо раніше ПВК "Вагнера" складалася в основному з підготовлених спецпризначенців, то потім були ув'язнені, які вже майже закінчилися. "Враховуюючи великі їхні втрати, якщо така динаміка збережеться, то Бахмут може стати тою точкою, де буде знищено ПВК "Вагнера", - сказав він.  

Раніше повідомлялося, що під Бахмут сьогодні приїхав Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський та заявив, що робиться все можливе для утримання міста. Вранці військові заявляли, що росіяни намагаються відрізати постачання Бахмута, атакуючи місто з півночі та півдня, Збройні Сили України відбивають численні атаки противника.

6 березня на черговому засіданні Ставки Залужний і Сирський висловилися за продовження оборонної операції в Бахмуті та подальше посилення позицій.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті