Споживання електроенергії у Києві обмежено на 575 МВт, однак тотальних відключень не буде - YASNO

Споживання електроенергії в Києві у зв'язку з черговою російською ракетною атакою обмежено на 575 МВ, проте тотальні відключення не передбачаються. Про це повідомив у Фейсбук голова постачальника енергоресурсів YASNO Сергій Коваленко 5 грудня.

"У Києві зараз екстрені відключення через атаки. Споживання обмежене на 575 МВт, але про тотальне відключення не йдеться. Більша частина міста - зі світлом. Як тільки ситуація в енергосистемі повністю стабілізується, ми повернемося до графіків відключень", - написав він.

Коваленко пообіцяв подати детальнішу інформацію трохи згодом.

"Є прильоти в трьох областях, але де саме і наскільки серйозно, поки говорити не будемо. Енергетики вже працюють над відновленням", - поінформував голова YASNO.

Він також закликав киян поки що утриматися від дзвінків до кол-центрів.

"Шановні містяни, не атакуйте всіма під'їздами кол-центри. Дівчата та хлопці не знають, коли буде відновлення світла за вашою адресою. Дякую", - доповнив Коваленко.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмігаль заявив, що енергетична система України після ракетного обстрілу Росії 5 грудня функціонує, хоча зафіксовано потрапляння до енергооб'єктів у Київській, Вінницькій, Одеській областях.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті