Під Бахмутом рашисти втрачають перевагу в артилерії, і намагаються це компенсувати живою силою - боєць Нацгвардії

На Бахмутському напрямку в армії РФ зменшилася перевага в артилерії, і вона намагається посилитися за рахунок живої сили. Про це розповів боєць "Легіону Свободи" Нацгвардії Володимир Назаренко в етері Еспресо 8 грудня.

За його словами, на Бахмутському напрямку РФ щодня намагається штурмувати кожну позицію. Ворог не має тотальної переваги в артилерії й за допомогою техніки вогневого валу прагне знищити Бахмут, села та посадки.

"На даний момент співвідношення в артилерії - 1:5, 1:8, не так, як колись було 1:20, що їхня перевага була в одні ворота. Зараз вони хочуть компенсувати це великою кількістю живої сили, яку вони відправляють", - наголосив Володимир Назаренко.

Боєць "Легіону Свободи" зауважив, що росіяни переважно відправляють бандитів, вагнерівців, яких випустили з в’язниці, але українські військові їх знищують. 

Як раніше повідомлялося, на Донеччині під Бахмутом ЗСУ ліквідує щодня до ста окупантів.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті