Після влучання в район будинку гауляйтера Старобільщини "керівник" змінився: тепер це "мер", який на виборах у 2020 році набрав 190 голосів

У Старобільському районі рашисти призначили нового гауляйтера Олексардра Гончарова – одразу після того, як в район будинку його попередника Валерія Пахниця "прилетіло" якраз на день народження. Про це повідомив Телеграм-канал "Старобільськ life" 25 січня.

"Пахниць більше не "керівник" Старобільського району, тепер цю "почесну посаду" обіймає Саня Гончаров",  – сказано в повідомленні.

Історію із призначенням Гончарова прокоментувала голова Старобільської міської військової адміністрації Яна Літвінова у Facebook.

"Багато хто з місцевих мешканців знає цю людину за скандалами з аморальною поведінкою у кабаках, засипанням за столом з їжею та миттям себе у стані алкогольного сп’яніння у фонтанчику одного з пітєйних закладів, – написала Літвінова. – Та для мене це людина запам’яталась іншим… Дуже добре знаю "нового" керівника, як людину, яка зробила свій "неоціненний вклад" у занепад міста. Після обрання на позачергових виборах перше, що мене вразило в кабінеті голови, золото на стінах та килим на весь кабінет з високим ворсом. На моє питання: "Навіщо все це в кабінеті посадовця?", відповідь: "Він любив розкіш". Ніяково та соромно було в мій перший прийомний день спостерігати, як бабусі, заходячи в кабінет, питали: "Можна роззутися?", а прибиральниця на колінах вичищала цей килим".

Літвінова підкреслила, що, будучи міським головою, Гончаров розробив таку схему для корупції на вивозі сміття: взяли абсолютно всю техніку в оренду через своє приватне підприємство "Стартрейд", передали в оренду цьому ж підприємству і міський полігон, а далі КП "Благоустрій" отримувало копійки від ради, але за відсутності техніки та полігону укладало договори зі "Стартрейдом", сплачуючи у повному обсязі за послуги, проте накопичуючи борги на самому КП.

Уточнюється, що на виборах міського голови у 2020 році з 30 тисяч виборців громади за Гончарова свій голос віддало трохи більше, ніж 190 осіб.

Раніше повідомлялось, що колишнім "регіоналам" зі Старобільщини, включаючи Гончарова та Пахниця,  "світить" до 15 років тюрми.

Раніше також повідомлялось, що гауляйтера Старобільщини в Луганській області Валерія Пахниця привітали з днем народження вибухами.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті