Переселенці з Луганщини у Львові отримали понад 730 продуктових і понад 350 гігієнічних наборів за місяць

ВПО з Луганської області у Львові отримали понад 730 продуктових і понад 350 гігієнічних наборів протягом минулого місяця. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 5 квітня.

"У березні співробітники львівського гуманітарного хабу видали ВПО з Луганської області 734 продуктові набори", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що  також впродовж минулого місяця за сприяння міжнародних партнерів відвідувачі мали можливість отримати різноманітні гігієнічні засоби. Зокрема, 24 особам, з тих, хто цього потребує, видані памперси для дорослих. У наявності – памперси для малюків (1 розмір).

Крім того, представники Данської ради у справах біженців чотири рази надавали для луганчан  сімейні пакунки із засобами гігієни – всього 351, з розрахунку один набір – на родину з трьох осіб.

"Впродовж місяця у гумцентрі 114 людей вибрали собі необхідний одяг", – сказано в повідомленні.

Уточнюєтьсь, що хаб працює за аресою: місто Львів, вулиця Рудненська, 10, час роботи – з 10:00 до 14:00 (крім вихідних та годин повітряної тривоги). Телефон для довідок: 099-009-21-49.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганщини, які мешкають у шелтері в Києві, отримали від благодійників одяг та ковдри.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті