Переселенці з Луганщини можуть отримати консультацію з пенсійних питань у Полтаві

Для внутрішньо-переміщених осіб з Луганської області у Полтаві працюватимуть фахівці з питань пенсійного забезпечення. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"У гуманітарному штабі Гірської громади в Полтаві нашим переселенцям надаватимуться консультації з питань пенсійного забезпечення представником Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області. Фахівець інформуватиме щодо змін в пенсійному законодавстві, роз’яснюватиме умови призначення пенсії та субсидій", - йдеться у заяві Лисогора.

Графік прийому: щочетверга, 10:00 – 11:30.

Адреса: м. Полтава, вул. М. Дмитрієва, 7.

Як повідомлялося раніше, Кабмін створив Координаційний штаб з питань реалізації прав внутрішньо переміщених осіб

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті