Звільнені населені пункти на Луганщині є, але називати їх зарано, там триває зачистка – Гайдай

На Луганщині вже є звільнені населені пункти. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону "Єдині новини" 12 вересня.

"Ми не можемо зараз називати ці населені пункти, там триває зачистка, але місцеві мене зрозуміють", – сказав Гайдай у відповідь на питання журналістів, чи є взагалі на Луганщині звільнені населені пункти – в контексті різноманітних дописів, які в останні дні з’являлись у соцмережах.

Як підкреслив Гайдай, ВСУ не заходять на Луганщину "парадом" – натомість, кожен сантиметр луганської землі важко відвойовується.

Очільник ОВА порадив мешканцям області при наближенні ознак де окупації не покидати укриттів.

"Після остаточної деокупації Лиману естафету переймаємо ми", – зазначив Гайдай.

Раніше повідомлялось, що окупанти й колаборанти на Луганщині стоять у кілометрових чергах, прямуючи в росію.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті