Окупанти вирішили потроху включати мобільний інтернет на Луганщині, аби приборкати обурення людей

На окупованій частині Луганської області рашисти вирішили потроху включати мобільний інтернет, аби уникнути масового незадоволення людей. Про це повідомляє Луганська ОВА у Телеграм 20 квітня. 

"Люди висловлюють масове невдоволення, що мобільний інтернет у так званій "лнр" відсутній вже 2,5 місяці. Звісно, що окупанти називають це "заходами безпеки" та відповідним чином намагаються боротися з партизанським рухом. Аби хоча б частково приборкати обурення, окупаційна "влада" вирішила поетапно та на короткий проміжок часу увімкнути цю послугу в окремих населених пунктах. Сотні тисяч людей в окупації ще залишаються без мобільного інтернету", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, на окупованій Луганщині  рашисти перелаштовують будинки культури під шпиталі

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті