Окупанти обстрілюють Херсон з лівого берега за допомогою пересувних мінометних груп - Хлань

Російські загарбники обстрілюють Херсон із систем залпового вогню, а також за допомогою пересувних мінометних груп, адже відстань через Дніпро незначна. Про це на брифінгу повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань 29 листопада, - пише Укрінформ.

 

«Окупанти продовжують обстріли і самого міста Херсон, і правобережної частини Херсонщини, обстрілюють абсолютно всі населені пункти, що знаходяться вздовж узбережжя річки Дніпро», - сказав Хлань.

Він відзначив, що військові рф ведуть вогонь по Херсону не лише залповими системами, вони ведуть обстріл, зважаючи на те, що відстань через Дніпро незначна, пересувними мобільними мінометними групами. Хлань повідомив, що за останню добу обійшлося без жертв і постраждалих.

Він зазначив, що ворог завдає ударів по критичній інфраструктурі, зокрема були завдані удари по лінії електропередач, яку вже відновили.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський 28 листопада заявив, що лише за один тиждень ворог 258 разів обстріляв 30 населених пунктів Херсонщини.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті