Окупанти обстріляли 4 райони Дніпропетровщини - 8 людей постраждали

Російські окупанти в ніч проти 25 серпня обстріляли чотири райони Дніпропетровської області. Про це у Telegram повідомляє голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Під обстріл потрапили Синельниківський. Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони області. Внаслідок цього було зруйновано кілька будівель, а також постраждали мирні жителі.

"По Синельниківському району після опівночі ворог вдарив вчетверте за добу. У Великомихайлівці було зруйновано кілька будинків. Вісім постраждали. Серед них троє дітей", - заявив Резніченко.

Наймолодшій дівчинці з постраждалих лише 2 роки – зараз усі вони перебувають у лікарні.

Нікопольський та Криворізький райони зазнали обстрілів РСЗВ та важкої артилерії рашистів. У районі Кривого Рогу було зруйновано кілька будинків. На щастя, у цих районах обійшлось без жертв.

Своєю чергою, над Дніпровським районом українські зенітники збили ворожу ракету.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що рятувальники закінчили пошукові роботи в Чаплине - кількість жертв зросла до 25 осіб.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті