Нью-Йоркська фондова біржа оголосила про примусовий делістинг цінних паперів "Яндекса" та ще чотирьох російських компаній

Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE) і біржа Nasdaq оголосили про примусовий делістинг (виключення цінних паперів певного емітента зі списку котирування фондової біржі) цінних паперів "Яндекса" і ще чотирьох компаній РФ у ніч на 16 березня. Про це повідомляє "Deutsche Welle" 16 березня.

"Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE) і біржа Nasdaq в ніч на 16 березня оголосили про примусовий делістинг цінних паперів російських компаній "Яндекс", ЦІАН, Ozon, Qiwi та HeadHunter" – сказано в повідомленні.

Наголошується, що торги цінними паперами цих компаній було припинено на американських біржах за кілька днів після початку російського вторгнення в Україну. Жодна з них не перебуває під американськими санкціями.

"Яндекс" оголосив про намір подати скаргу, повідомляється на сайті Nasdaq, – пише видання. – В Ozon повідомили, що вивчають процес оскарження".

Раніше повідомлялося, що санкції ЄС проти росіян через напад на Україну продовжать ще на півроку.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті