Нью-Йоркська фондова біржа оголосила про примусовий делістинг цінних паперів "Яндекса" та ще чотирьох російських компаній

Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE) і біржа Nasdaq оголосили про примусовий делістинг (виключення цінних паперів певного емітента зі списку котирування фондової біржі) цінних паперів "Яндекса" і ще чотирьох компаній РФ у ніч на 16 березня. Про це повідомляє "Deutsche Welle" 16 березня.

"Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE) і біржа Nasdaq в ніч на 16 березня оголосили про примусовий делістинг цінних паперів російських компаній "Яндекс", ЦІАН, Ozon, Qiwi та HeadHunter" – сказано в повідомленні.

Наголошується, що торги цінними паперами цих компаній було припинено на американських біржах за кілька днів після початку російського вторгнення в Україну. Жодна з них не перебуває під американськими санкціями.

"Яндекс" оголосив про намір подати скаргу, повідомляється на сайті Nasdaq, – пише видання. – В Ozon повідомили, що вивчають процес оскарження".

Раніше повідомлялося, що санкції ЄС проти росіян через напад на Україну продовжать ще на півроку.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті