НАБУ оголосило у розшук нардепа Дубневіча. Він знайшовся у лікарні

Національного антикорупційного бюро  розшукує чинного народного депутата України, підозрюваного в організації заволодіння майном держави (природним газом) на суму понад 2,1 млрд грн та легалізації незаконно отриманого прибутку. Про це йдеться на сторінці НАБУ у Фейсбуці 17 жовтня.

Дубневич не прибув до НАБУ для повідомлення йому про підозру, тож вповноважений прокурор САП оголосив його в розшук. 

Згодом  у Центрі протидії корупції повідомили, що Дубневич знайшовся у лікарні, але він не каже, де саме. Суд дозволив Дубневичу взяти участь у такому форматі лише цього разу, на інші засідання він має прийти особисто, якщо не підтвердить неможливість брати у них участь фізично.

Нагадаємо, що 10 жовтня 2023 року НАБУ і САП повідомили народному депутату України про підозру в організації заволодіння майном держави (природним газом) на суму понад 2,1 млрд грн та легалізації незаконно отриманого прибутку.

"За версією слідства, впродовж 2013-2017 років народний депутат України організував заволодіння природним газом підконтрольними йому службовими особами Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ (Львівська обл.) на загальну суму понад 2,1 млрд грн.", - зазначили у НАБУ.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті