На виїзд із Криму утворилася черга. З району аеродрому "Сакі" евакуйовано людей (ВІДЕО)

На виїзді з окупованого Криму після вибухів на військовому аеродромі "Саки" біля Новофедорівки перед Кримським мостом утворився величезний автомобільний затор. Про це 9 серпня повідомляють у соцмережах окупантів.

"Автомобілісти повідомляють про затор, який починається задовго до Кримського мосту", - пишуть у пабликах.

Також російські ЗМІ повідомляють, що у Сакському районі півострова людей сповіщають про евакуацію з району, де "відбувся інцидент на аеродромі".

"У нас зараз сповіщення громадян йдеться про евакуацію", - цитується представник єдиної чергової диспетчерської служби району.

За інформацією так званого "радника голови" окупованого Криму Олега Крючкова, після "інциденту на аеродромі" евакуйовано близько 30 осіб.

"Евакуйовано приблизно 30 осіб з довколишніх будинків. Люди будуть розселені в пансіонатах та готелях, забезпечені харчуванням. За периметром аеродрому виставлено оточення", - йдеться у повідомленні Крючкова.

Як повідомлялося, сьогодні, 9 серпня, в окупованому РФ Криму в районі Новофедорівки на території аеродрому «Сакі» сталося кілька вибухів. Окупанти Криму підтвердили вибухи на аеродромі в Новофедорівці, але заявили, що вогневої дії на аеродром не було. Причиною "вибуху" за версією міноборони РФ стала "детонація кількох авіаційних боєприпасів". При цьому не пояснюється, чому детонація "декілька боєприпасів" викликала лише один "вибух", хоча в соцмережах очевидці повідомляють про щонайменше 10 вибухів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті