На окупованих територіях понад 15 тисяч школярів навчатимуться у очному форматі. У Донецьку, який обстрілюється, школи не відкриють

На окупованих росією територіях України з вересня понад 15 тисяч школярів і 3 тисячі студентів підуть до шкіл в очному форматі. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ.

"Понад 15 000 школярів і 3000 студентів підуть навчатися у відновлені навчальні заклади в ДНР, ЛНР, Херсонській і Запорізькій областях", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що 1 вересня відкриється понад 30 відновлених шкіл на більш ніж 15 000 місць, зокрема для дошкільнят.

Також ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив, що близько 72% "республіканських" шкіл з 1 вересня перейдуть на роботу в очному форматі. Однак у найбільш обстрілюваних районах, серед яких Донецьк, Ясинувата і Горлівка, школи не відкриються, а діти зможуть навчатися в тиловій частині "республіки".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті