На околицях Бахмута українські військові знищили ворожий "Град" за допомогою безпілотників від Армії дронів

На околицях Бахмута українські військові знищили реактивну систему залпового вогню росіян "Град" за допомогою безпілотників від Армії дронів.Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров у Телеграм.

“У росіян мінус один “Град” на околицях Бахмута. Це результат ефективної роботи спецпризначенців двома потужними безпілотниками-камікадзе “Пегас” від Армії дронів”, - написав він.

За словами Федорова, обстрілявши позиції українських військових, росіяни намагалися швидко втекти з місця злочину та сховатися, але це складно зробити, коли працюють безпілотники “Пегаси”.

“Одна “пташка” влученням у ходову частину зупинила “Град”, інша - остаточно добила”, - заявив він.

За словами Федорова, завдяки допомозі проєкту “Армія дронів” незабаром таких безпілотників буде ще більше. Також він закликав донатити через UNITED24 або на головному екрані “Дії”.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті