На Луганщині чотири російські бомби КАБ-500 розірвалися у центрі деокупованого Невського

Російські військові вдарили чотирма авіабомбами КАБ-500 по деокупованому селу Невське Луганської області. Про це 4 жовтня повідомив у Телеграмі голова обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За його словами, загарбники почергово перевіряють нашу оборону на наявність слабких місць. Вчора їхні спроби були зосереджені на Макіївці. Більше десяти атак завершилися невдало, усі їх відбили Силами оборони. 

"Унаслідок артилерійського обстрілу на околицях Невського зафіксовано близько 30 вибухів. В центрі села розірвалися чотири авіабомби КАБ-500. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали також Макіївка та Білогорівка", - написав Лисогор.

Голова ОВА додав, що не припиняються й ворожі авіаційні удари по території регіону. Черговий стався неподалік Новоселівського.

Як повідомлялося, російська 25-та армія укомплектувалась до чисельності 17 тисяч особового складу й зайняла позиції в районі Кремінної.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті