На Керченському півострові АР Крим окупанти посилили контррозвідувальний режим, у Сімферополі побільшало "ряжених"

На Керченському півострові окупованої Автономної Республіки Крим росіяни посилили контррозвідувальний режим, а на вулицях Сімферополя значно побільшало військових патрулів. Про це повідомив Генштаб ЗСУ й джерело "ОстроВа" 29 квітня.

"Російські окупанти посилили контррозвідувальний та поліцейський режим на тимчасово окупованій території Керченського півострова АР Крим, – сказано у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 29 квітня. – Так, з 26 квітня, окупанти збільшили кількість патрулів, на дорогах місцевого значення підсилили пости поліції співробітниками ФСБ РФ, які здійснюють вибіркові перевірки цивільного населення, зокрема перевіряють мобільні телефони та наявність російського паспорта".

У той же час у Сімферополі збільшилась кількість патрулів, каже джерело "ОстроВа" – місцева мешканца.

"Ряжених (людей у військовій формі. – "ОстроВ") стало більше, – каже джерело. – Ходять групками, але не бачила, щоб кого-небудь чіпали".

Раніше повідомлялось, що окупанти наказали "верхівці" держпідприємств у Криму готуватися до евакуації.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті