Московським сантехнікам, "відрядженим" у "ЛНР", не платять зарплату. Вони скаржаться путіну (ВІДЕО)

Працівники "Мосводоканалу", спрямовані на окуповану територію Луганської області, поскаржилися путіні на те, що їм не заплатили за роботу. Свої претензії вони висловили у відеозверненні до президента країни-агресора.

Робітники поскаржилися, що працюють без трудових договорів та не отримує зарплати.

"Ми трудовий колектив із Росії, знаходимося у відрядженні від акціонерного товариства "Мосводоканал" у Луганській області місто Щастя. Звертаємось до президента Росії Володимира Путіна за допомогою у вирішенні проблеми з оплатою праці. Приймаючи рішення приїхати на відновлення ЛНР, ми навіть не підозрювали, що можемо бути обдурені, враховуючи яку увагу громадськості привернуто до даної проблеми. Працюємо без трудового договору. Просимо вашого сприяння", - звертаються московські комунальники до путіна.

 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті