Мер Одеси Труханов розповів, що думає про росіян після серії ракетних ударів

Мер Одеси Геннадій Труханов звернувся до росіян після чергового ракетного удару по місту. Своє відеозвернення Труханов оприлюднив у Телеграм.

"Декілька слів російською, спеціально для росіян. Якби ви знали, як вас ненавидить Одеса. Не тільки ненавидить, а й зневажає. Ви боретеся з маленькими дітьми, православними храмами. Та що казати - ваші ракети летять навіть у цвинтарі", - сказав мер.

Він також наголосив, що за цю війну росіян називали по-різному: рашисти, орки, мразі, гниди. 

"Але це ще лагідно. Ви просто істоти без роду та племені, моралі та цінностей. І без майбутнього. Ви дуже погано знаєте нас, одеситів. Ви нас не зламаєте, а лише розлютите ще більше. Сила наших захисників, помножена на біль і агресію звичайних людей, стане для вас вироком", - заявив Труханов.

Нагадаємо, у Міноборони заявили, що РФ спеціально била по Одесі "неточними" ракетами. 

Як повідомлялося, внаслідок російської атаки на Одесу вночі 23 липня, окрім одного загиблого, постраждали 22 людини, з них троє дітей, які  отримали лікування в медзакладах міста.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті